Lån penge til den bedste mulige rente

Det kan være svært at spare sammen til større forbrugsønsker som en brugt bil, boligrenovering eller nyt computerudstyr. Hvis du har en rimelig indtægt med et fornuftigt rådighedsbeløb, kan du heldigvis ofte låne penge, hvis du altså ikke står registret som dårlig betaler. I denne artikel får du hjælp til at finde det billigste og bedste forbrugslån, så du kan få forsødet din tilværelse, og får et rigere liv med flere forbrugsgoder.

Lån penge på nettet

De fleste banker og lånefirmaer har i dag en hjemmeside, hvor du kan ansøge om et lån. Du skal normalt indtaste oplysninger om dig selv, hvilket lån du har brug for samt oplysninger om dine økonomiske forhold herunder indtægter, udgifter og gæld. Lån penge på hjemmesiden Lendme.dk kan være en glimrende idé, da du på den måde ganske gratis får bankerne til at konkurrere om at tilbyde dig det bedst mulige lån.

Opnå gode fordele med Lendme.dk

Ved at anvende denne smarte låneportal får du mange fordele, idet du både sparer tid men også kun skal udfylde din låneansøgning én gang, og du får dermed også en større chance for at få tilbudt et billigere lån. Du kan på den måde komme af med dine dyre forbrugslån, der typisk koster mellem 15-25 % i ÅOP.

Hvis du får et billigt lån gennem Lendme.dk, så kan du muligvis spare mange tusinde kroner om året, da ÅOP på dit nye lån ofte er en del mindre end dine nuværende dyre lån. Du bør kun sammenligne ÅOP (årlige omkostninger i procent) og ikke selve lånerenten, da ÅOP inkluderer samtlige udgifter på lånet herunder lånerenten, gebyrer og låneomkostninger.

Typiske besparelser på lån

Hos mange populære lånefirmaer som Lånlet, Ikano, Santander, Norwegian, Selene, Modus, DER og Prima ligger ÅOP på mellem 13 og 29 %, men hvis du kan komme ned på typisk 8-10 % ÅOP med et nyt lån, så kan det jo blive til en stor besparelse for dig.

Hvis du eksempelvis kan opnå en ny ÅOP på 9 %, og du nu har et dyrt lån med en ÅOP på 18 %, så får du reelt halveret dine afdrag på dine lån, eller du kan få afdraget dine lån på den halve tid. Det kan dermed give dig store fordele, hvis du kan nedbringe ÅOP på dit nye lån i forhold til dine nuværende lån.

Det er endda muligt for dig at få en forsikring på dit nye lån, så du kan få dækket en stor del af dine låneudgifter, hvis du skulle blive alvorligt syg eller arbejdsløs. Din økonomi bliver jo mærkbart forringet, hvis dette skulle blive aktuelt, så derfor kan det ofte være en god idé at betale en smule mere på dit nye lån, hvis du på den måde får en låneforsikring med i købet.